contact

Vilka är Luna Konsult...

 

En snygg, intressant, lättnavigerad, välbyggd webbsajt är idag en allt viktigare del av ditt företags trovärdighet. Det är här vi kommer in. Vi kan erbjuda dig en unik, funktionell sida med en proffessionell layout som passar in i din övriga kommunikation... och vi gör det på ett prisvärt, lyhört, ödmjukt sätt.

 

Vi som anser oss vara lyhörda är en liten webbyrå med stort hjärta som brinner för prisvärd design och funktion. En väldesignad webbsajt behöver inte kosta skjortan och du ska tryggt kunna lämna över det tekniska till oss och bara koncentrera dig på det du gör bäst. Vi ser till att presentera ditt innehåll på bästa sätt.

 

Vi jobbar med moderna utvecklingsverktyg och allt vi gör är baserat på aktuella  ramverk och standarder vilket innebär att om du av någon anledning inte är nöjd med oss  så kan du ta allt vi skapat tillsammans (med några få undantag) och gå till någon av våra kollegor för vidareutveckling och underhåll!

 

Happy.pngLuna konsult

 

Luna konsult är ett förhållandevis ungt företag i IT-branschen... Trots vår ungdom har vi mängder med erfarenhet både från IT och andra branscher.

Flickr

 

Luna konsult på Flickr... hittar du en bild du gillar är du välkommen att använda den!

 

Kontakt

 

Låter det intressant? Hör av dig! Skicka ett meddelande så blir du kontaktad av någon av våra utvecklare för en förutsättningslös diskussion...

Det kostar inte mer än ett par minuter av din dag!

 

iconMobile.png070-232 04 98