contact

Vad tycker våra kunder...

En del av våra kunder har haft vänligheten att meddela sina åsikter till omvärlden... någonting vi är mycket tacksamma för!

 

 

 

CustomerViewRTS.pngRTS Eskilstuna

Luna konsult har visat ett fantastiskt engagemang och ett stort kunnande i utvecklingen av vår företagssajt och vi kan varmt rekommendera Luna till andra!

/Richard Eklund VD
www.rts-eskilstuna.se

 

 

 

 

CustomerViewMalardalensButiksservice.pngMälardalens butiksservice

Luna konsult hjälpte oss med att snabbt nå ut på nätet med en modern presentation av Mälardalens butiksservice. Vi uppskattar även enkelheten i det webbaserade redigeringsverktyget som gör att vi kan underhålla vår sajt själva.

/Peter Pettersson
www.malardalensbutiksservice.se

 

 

 

 

Yogacentralen.pngYogacentralen Malin Rydesjö

Luna Konsult hjälpte mig att snabbt och enkelt få ut min sajt på nätet och var ett nyttigt bollplank för mina ideer om hur jag skulle presentera mitt företag på bästa sätt.

/Malin Rydesjö
www.yogacentralen.nu

 

 

 

 

CustomerViewBergakotten.pngBergakottens förskola

Vi är ett föräldrakooperativ där kunskapen om den gamla hemsidan försvunnit i organisationen och när vi skulle skapa en ny hemsida, fick vi ett tips om Luna Konsult. De hjälpte oss med allt från starten med vår nya hemsida till en färdig hemsida som är lätt att uppdatera och administrera själva. Deras kunniga bemötande hjälpte oss med en ny helhetslösning som vi är helnöjda med!

/Tobias Liljekvist
www.bergakotten.se
CustomerViewWillnerTours.png

Willner tours

Vi hade ett massivt bildmaterial från våra arrangerade resor som vi ville presentera på ett attraktivt sätt. Luna Konsult erbjöd en skräddarsydd lösning som passade våra behov perfekt. 

/Ola Berg
www.willnertours.se


Luna konsult

 

Luna konsult är ett förhållandevis ungt företag i IT-branschen... Trots vår ungdom har vi mängder med erfarenhet både från IT och andra branscher.

Flickr

 

Luna konsult på Flickr... hittar du en bild du gillar är du välkommen att använda den!

 

Kontakt

 

Låter det intressant? Hör av dig! Skicka ett meddelande så blir du kontaktad av någon av våra utvecklare för en förutsättningslös diskussion...

Det kostar inte mer än ett par minuter av din dag!

 

iconMobile.png070-232 04 98