contact

Vad har vi gjort tidigare...


En webbyrå definieras till stor del av vad dom har åstadkommit tidigare... på både gott och ont.  Om du inte hittar sajten med stort S, som berör dig ända ut i fingerspetsarna, beror det troligen på att vi inte fått nöjet att träffa dig! Du har antagligen massor av ideer som du vill förverkliga och vi kommer med stort intresse att lyssna på vad du har att säga.

Du kan din bransch, känner din kund och vi kan digital kommunikation och vet hur man skapar intressanta webblösningar vilka för din verksamhet framåt.

 

 

Vi tar nyfiket och tacksamt tag i alla sorters uppdrag och har haft nöjet att utveckla företags digitala kommunikation i vitt skilda branscher... från barnomsorg till tung industri. Oavsett bransch och förutsättningar har våra kunder haft en önskan om att säga någonting via de digitala medier som finns tillgängliga och vi har tillsammans, tycker vi själva, lyckats ganska bra! Kolla gärna här under om du håller med oss!  

Willner Tours Willner Tours

Willner tours ville ha en modern sida där en stor del egna bilder skulle vara det ledande innehållet. All löpande text uppdateras via vårat egenutvecklade adminsistrationsgränssnitt. Redigering av bildbank via egenutvecklad applikation. Luna Konsult står för Idé kodning och Implementation

Industrisanering i Södermanland AB Industrisanering i Södermanland AB

Industrisanering.se 2.0, En av våra äldsta kunder där vi återkommande utför underhåll och även fick glädjen att göra om sajten när det väl var dags för version 2.0.

En Luftig, lättnavigerad sajt som vänder sig till både andra företag och privatpersoner. All text uppdateras via det egenutvecklade administrationsverktyget. Luna Konsult står för Idé kodning och Implementation
Styrenius mfl Styrenius mfl

Design efter kundens önskemål. Kunden hade en ganska klar bild över vad dom ville ha... Vi bidrog med bildsök och genomförande av designidé. All text uppdateras via det egenutvecklade administrationsverktyget. Luna Konsult står för kodning och Implementation
Bergakotten Bergakottens förskola

En privat förskola utanför Västerås.

Allt större krav ställs på förskolornas förmåga att förmedla våra barns vardag. Därför utvecklade vi tillsammans med Bergakotten en sajt för både nya och gamla kunder (föräldrar). Dels en presentation av förskolan och även en lösenordsskyddad del där föräldrar och anhöriga kan ta del av bilder, dokument, dagböcker, kontaktlistor osv.

Luna Konsult står för Idé, systemering, design, kodning och implementering.
Burhens Burhens

En sajt för en av Sveriges större möbelimportörer.

Två sajter i en. Både en företags/produkt presentation och en lösenordsskyddad del för återförsäljare.

Återförsäljardelen innehåller dokument, prislistor, bilder och mängder av annat som underlättar försäljningsarbetet och det dagliga arbetet.

Luna Konsult står för Idé, systemering, design, kodning och implementering.
Top to toe at Rachels Top to toe at Rachles

En webbshop med skönhetsprodukter. Tvåspråkig sajt som kombinerar både en företagspresentation och en webbshop.

Ett önskemål var att sajten skulle kännas sober och luftig. En stor del bildhantering ingick i uppdraget. Vi skapade även en ny logo och visitkortsoriginal. Integrerad betalningslösning.
Actionprint Actionprint

Webbshop. Kunden önskade en "ren och luftig" webbshop med en integrerad betalningslösning för sina bilder.

Ett stort antal bilder skulle presenteras på ett överskådligt sätt. Vi skapade ett administrationsgränssnitt där kunden läser in bilder per automatik i en databas och därefter kan metatagga bild för bild Luna Konsult står för kodning och Implementation
Acvab Acvab

Kunden ville ha en modern sajt för att presentera sina tradingprodukter företag.

Vi skapade ett enkelt system för underhåll av produkt presentationen där målet var att man utan förkunskaper ska kunna underhålla produktdatabsen för en standardiserad presentation på sajten. Vi passade även på att modernisera logotypen.

Luna Konsult står för idé, systemering, kodning och implementation.
Alltid Alltid i Strömsholm AB

Företag Mälardalen som ville modernisera sin närvaro på nätet.

Kunden önskade en "lätt och luftig" design där man snabbt skulle få en överblick av de tjänster företaget erbjuder samt funktioner för ett e-mailbaserat medlemsbrev.

Den implementerade designen har även fått stå mall för en del tryckt material.

Luna Konsult står för Idé, systemering, design, kodning och implementering.
Almanacksbolaget Almanacksbolaget

Företagspresentation med enklare produktpresentation.

En modern presentation av ett företag och dess produkter. För att få en liten "twist" på den traditionella presentationen valde vi att göra hela sajten "scrollbar".

Luna Konsult står för Idé, systemering, design, kodning och implementering.
Vindex Vindex

Företagspresentation på två språk.

En modern presentation av ett företag och dess tjänster på Svenska och Engelska.

Luna Konsult står för Idé, systemering, design, kodning och implementering.
DinnerCard Dinner card Eskilstuna

Promotionsajt för Dinner card.

Utvecklad i samarbete med Euroswede media. Utveckling med trycksak som mall för en sammanhållen profil.

Luna Konsult står för kodning och implementering.


Luna konsult

 

Luna konsult är ett förhållandevis ungt företag i IT-branschen... Trots vår ungdom har vi mängder med erfarenhet både från IT och andra branscher.

Flickr

 

Luna konsult på Flickr... hittar du en bild du gillar är du välkommen att använda den!

 

Kontakt

 

Låter det intressant? Hör av dig! Skicka ett meddelande så blir du kontaktad av någon av våra utvecklare för en förutsättningslös diskussion...

Det kostar inte mer än ett par minuter av din dag!

 

iconMobile.png070-232 04 98