contact

Vad kan Luna konsult göra för dig...

Vi åtar oss arbeten både som frilans i en del av ett stort projekt eller som ensam utvecklare i lite mindre projekt. Vi har erfarenhet av hela kedjan, från förstudie till leverans av den färdiga lösningen och kan därför fylla flera roller i ett utvecklingsprojekt.

Varför inte ta ett helhetsgrepp över din kommunikation med omvärlden! Med ganska enkla medel kan man skapa en tydlig företagsprofil. Det ska inte råda något tvivel att det är ditt företag som vill/säger/önskar/visar något. Kontakta oss för att höra mer...

Låt oss vara den IT-avdelning du inte vill eller har råd att hålla anställd. Behöver du hjälp med att hålla din mjukvara uppdaterad? Krånglar nätverket? Vi kan, om du låter oss, bli lösningen på dina problem.

Vad kostar då kalaset? Har jag råd som liten företagare? Ja, det har du! Per timme kostar vi från 375kr...Webbsajter gör vi till fasta priser för att du ska slippa otrevliga överaskningar när fakturan kommer.

Ett webbprojekt kostar från 6495kr, fortfarande med en unik design och ett mål att integrera sajten med din övriga kommunikation.

En webbsajt kan även kosta 40.000kr beroende på önskemål och hur mycket du väljer att göra själv. Valet av nivå är ditt! God och intressant design behöver inte kosta skjortan!

Vad kan vi göra för digLuna konsult

 

Luna konsult är ett förhållandevis ungt företag i IT-branschen... Trots vår ungdom har vi mängder med erfarenhet både från IT och andra branscher.

Flickr

 

Luna konsult på Flickr... hittar du en bild du gillar är du välkommen att använda den!

 

Kontakt

 

Låter det intressant? Hör av dig! Skicka ett meddelande så blir du kontaktad av någon av våra utvecklare för en förutsättningslös diskussion...

Det kostar inte mer än ett par minuter av din dag!

 

iconMobile.png070-232 04 98